Contact Rob

 

Over Rob

Over Rob Brinkman – Woning- en Projectstoffering

 

Rob Brinkman is een woning- en projectstoffeerder met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Hij is begonnen als leerling/stagiair bij een woningstoffeerder met meerdere mensen in dienst, waar hij de eerste beginselen heeft geleerd van het vak en zijn praktijk en theorieopleiding heeft afgerond. Na zijn opleiding is hij aan de slag gegaan bij een meubelzaak met tevens tapijtverkoop erbij. Hier heeft hij de nodige jaren ervaring opgedaan, waarna hij nog twee verschillende werkgevers heeft gehad, waar hij doorgegroeid is tot een allround professional. Rob Brinkman had inmiddels dermate veel kennis en kunde verworven, dat hij het als vanzelfsprekend zag om voor zichzelf te beginnen.

 

Inmiddels is Rob Brinkman 12,5  jaar zelfstandig ondernemer als woning- en projectstoffeerder. Menig vloer in Deventer en omstreken is door zijn handen gelegd.

 

 

Afspraak maken met Rob Brinkman – projectstoffeerder

 

Hij is woonachtig in Schalkhaar, waar hij een goede uitvalsbasis heeft om de hele regio te kunnen bedienen. Voor een afspraak kunt u bij Rob Brinkman aan huis terecht, waar Rob Brinkman een kleine showroom heeft met alle stalen van tapijt, laminaat, pvc, raambekleding, etc.

Website design & techniek by Marper